Crvena Hrvatska: Vukovar, Šimunić, Bandić, branitelji. Tko je slijedeći?

Zahvaljujući pokretu na čijem je čelu bio pokojni Franjo Tuđman Hrvati su dobili svoju neovisnu državu. Neovisnost je izglasana na referendumu, a sloboda je skupo plaćena krvlju u Domovinskom ratu.

Piše: Petar Zrinski/HERCEGOVINA.info

Danas  Hrvatska ne sliči onoj iz dana ponosa i slave. Danas mnogi zaboravljaju što se sve dalo za slobodu, a miševi koji nikada nisu ni bili za neovisnu i slobodnu Hrvatsku izašli su iz svojih rupa u kojima su bili učahureni za vrijeme Domovinskog rata. Vrlo brzo nakon toga su preuzeli medije putem kojih su počeli specijalni rat protiv Hrvatske.

Prvo se pokušao stvoriti amozitet između hrvatskog sjevera i juga, a zatim su svim silama krenuli na medijsku ofanzivu protiv Hercegovaca koji su odjednom postali krivci za sve loše što se događa u Lijepoj našoj. Tu ofanzivu je iskoristio Stjepan Mesić koji je zahvaljujući antihercegovačkom raspoloženju dobio predsjedničke izbore. Njegove transformacije koje su uslijedile nakon toga ne vrijedi ni spominjati, ali je čudno kako je narod i na drugim izborima ovom licemjeru ukazao povjerenje. Bilo kako bilo, dolaskom Mesića iz Hrvatske je polako počela odlaziti demokracija i sloboda.

Nakon Mesića do mjesta predsjednika u Hrvatskoj dolazi Ivo Josipović. Čovjek koji je još za vremena predizborne kampanje obećao da će se Hrvatska crveniti. Ono što je obećao, čovjek je i ispunio, i danas se Hrvatska crveni više nego ikada.

Lijepa naša se crveni zbog Josipa Šimunića, čovjeka koji je stavljen na stup srama zato što je domoljub i samo zato što nikada i nigdje nije krio da je ponosni Hrvat. Upravo je to zasmetalo vladajućoj kliki koja je putem protuha iz nevladnih organizacija (koje usput finansiraju građani Hrvatske ) i medijskih poltrona učinila sve da se ocrni i kazni Šimunić , a samim time i domoljubna Hrvatska.

Hrvatska se crveni i zbog grada heroja Vukovara kome je vladajuća elita nametnula ćirilicu. Istu onu ćirilicu pod kojom je prvo napadnut, a zatim i razrušen simbol otpora i slobode u Hrvatskoj Vukovar, a njegovi žitelji su pobijeni, pozatvarani i prognani.

Onda je na red došao Milan Bandić, čovjek iz naroda koji je od Zagreba napravio svjetsku metropolu. Uhićen je i zatvoren samo zato što predstavlja realnu opasnost vladajućoj kliki uoči predstojećih izbora. Dokaza protiv Bandića nema, i u tome se slaži svi politički analitičari, ali to nije spriječilo vlast da ga zatvori.

Zatim su na red došli oni koji su obranili slobodu Hrvatske, a to su branitelji i invalidi Domovinskog rata. Njima je aktualna vlast počela oduzimati prava i to je razlog prosvjeda koji traju već dvadesetak dana pred ministarstvom branitelja.

Branitelji i domoljubi s pravom se pitaju tko je slijedeći kome će aktualna vlada ukinuti prava kao što ukida najvećim sinovima Lijepe naše. Tko je slijedeći koga će putem medija sotonizirati samo zato što voli svoju domovinu. Tko je slijedeći tko će završiti u Remetincu samo zato što predstavlja opasnost vladajućima na demokratskim izborima.

Hrvatska se ovih poteza vlasti crveni, kako je najavio aktualni predsjednik Ivo Josipović, i to crveni se od srama zbog poteza onih koji su trenutno na vlasti. Prethodna vlast je proglašena lopovskom zbog nekoliko pojedica koji se jesu nezakonito obogatili i koji su zbog svojih nedjela u zatvorima.

Današnja vlast je priča sama za sebe, a ukoliko rezimiramo sve nabrojano možemo sa žaljenjem konstatirati da je na vlast došla voljom naroda.

E moj narode...