Četiri džeparice iz BiH stigle na 'sezonski rad' u Split, krale i pljačkale 'sve živo', no neće više

hrana, siromaštvo, bijeda, javne kuhinje, recesija, Novac, kriza, PDV, analize, sitni kriminal, Džepari, kradljivci, kradljivci, Livno, MUP Hercegbosanske županije, navike, ušteda, Novac, stopa nezaposlenosti, Nezaposlenost mladih, nezaposlenost, BIH, prezaduženost, dugovanja, velimir raspudić, hercegovka, novčanik, posuđivanje, džeparoška, džeparenje, džeparoši, nezaposlenost, mladi, BIH

Policijski službenici Prve policijske postaje Split proveli su kriminalističko istraživanje nad četiri državljanke BIH i to 51-godišnjakinjom, 21-godišnjakinjom 23-godišnjakinjom i 31-godišnjakinjom koje se sumnjiče za krađe novčanika iz torbi i ruksaka.

Naime, 51-godišnjakinja i 21-godišnjakinja se sumnjiče da su 11. lipnja u Splitu, Obala HNP, stranoj državljanki otuđile iz ruksaka okopojasnu torbicu u kojoj se nalazio novčanik.

Nadalje, 21-godišnjakinja i 31-godišnjakinja se sumnjiče da 11. lipnja u Splitu, u Hrvojevoj ulici i na Peristilu, dvjema državljankama Japana i državljanki Singapura iz ruksaka otuđile novčanike.

Nadalje, 23-godišnjakinja se sumnjiči da je također 11. lipnja u Splitu, Obala HNP i u Hrvojevoj ulici, državljanki Kine i državljanki Singapura iz ruksaka otuđila novčanike. Ukupno otuđen novac iznosi gotovo 30 tisuća kuna.

Protiv spomenute četiri državljanke BIH-a podnijeta je kaznena prijava za kaznena djela krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

ABCportal.info