Burna prošlost: Dolores se do 23. rastala i prostituirala, a braća su orgijala!

Bivši suprug, inače Slovenac čije je prezime zadržala, nije bio kod kuće, a punica nije bila raspoložena za razgovor s novinarima.

Iako su joj samo 23 godine, Dolores se do sada uspjela udati, rastati, baviti prostitucijom, organizirati sado-mazo orgije i biti u bizarnom ljubavnom trokutu s dva brata blizanca. Jedan od njih, njezin dečko Vedran, sad je mrtav.

- Vidio sam je prije godinu i pol dana i tad je radila s curama. Nisam siguran je li bila madame ili se i sama bavila prostitucijom - kaže jedan njezin poznanik.

Dvostruki život

Gotovo svi poznanici fatalne Dolores tvrde da je ta mlada djevojka još kao maloljetnica navodno bila u vezi i s Tvrtkom Tomičićem, poznatim kriminalcem koji je ubijen krajem srpnja 2008. u narodnjačkom klubu Diogeneš u Gajnicama. Hicima iz kalašnjikova izrešetao ga je 31-godišnji Miroslav Jeleč kojeg je pijani Tomičić te noći maltretirao. Tvrtko Tomičić bio je optužen na suđenju tzv. zločinačkoj organizaciji. Svi kojima se sudilo u tom postupku bili su oslobođeni optužbe za udruživanje u zločinačku organizaciju, a Tomičić je osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva Željka Šobota.

I dok stanari zgrade u Ogrizovićevoj 34 o Vedranu i Miroslavu imaju samo riječi hvale, čini se da su blizanci zapravo živjeli životom koji njihovi susjedi ne mogu ni zamisliti.

Obojica su imala nastrane seksualne odnose s Vedranovom djevojkom Dolores, s kojom su sve do kobne večeri živjeli u Ogrizovićevoj, a na njihovim orgijama svojedobno je prisustvovala i Miroslavova djevojka koja je sve do prije nekoliko mjeseci također s njima dijelila stan i postelju. Braća su se tada često mijenjala za partnerice, a seksualne odnose snimala su videokamerom.

Vjeruje se da su bizarni ljubavni trokut, orgije začinjene velikom količinom alkohola i najvjerojatnije sintetičkim drogama doveli do toga da brat u novogodišnjoj noći zabije nož u srce svom bratu blizancu.

- Miroslav i Vedran bili su pravi partijaneri. Partyji i ‘afteri' po zagrebačkim noćnim klubovima uz enormne količine droge i alkohola. Ne znam što su mogli uzeti te večeri, ali siguran sam da to nije bio samo alkohol. Naoko uzorni studenti danju su ostavljali dojam mirnih i kulturnih mladića, a navečer bi se pretvarali u pijane i drogirane seksualne predatore - ispričao nam je jedan njihov poznanik koji je, iz razumljivih razloga, inzistirao na anonimnosti.

Jedna poznanica ubijenog blizanca ispričala nam je da ga je vidjela nekoliko puta jer je kraće vrijeme njezina prijateljica s njim izlazila. Ona joj ga je predstavila kao dragog, simpatičnog i zabavnog dečka, ali Vedran joj, kako kaže, nikad nije sjeo.
‘Palili' se na iste cure

- Jednostavno sam se ježila od njega. Zadnji put sam ga vidjela na nekom ‘afteru' u mom stanu, nije se previše isticao, uglavnom je bio miran, ali zasjenio ga je neki njegov prijatelj manijak kojeg je doveo. Strpala sam ih u isti koš i istjerala van iz stana. Ljudi su mi se kasnije žalili na obojicu. Nikome nisu sjeli - kaže Vedranova poznanica.

Jedna djevojka koja je imala priliku upoznati i jednog i drugog brata pretpostavlja da su se blizanci "palili" na iste cure jer joj je u jednom zagrebačkom noćnom klubu prvo uletio Vedran, a nakon njega i Miroslav. Vedranu to nije smetalo.

Osumnjičenog Miroslava navodno su privlačile lezbijke, a njegova pokojnog brata znali su viđati u zagrebačkom klubu Rush bar u kojem se okuplja i gay populacija.

Izvor: jutarnji list