Brojni poznati se oprostili od Kemala Montena

Kemal Monteno, komemoracija

koji je, podsjetimo, preminuo prošlog tjedna na KBC-u Rebro nakon duge i teške bolesti.

Na komemoraciju su došli brojni glazbenici na koje je Kemal ostavio traga te bio njihov dobar prijatelj, od Dražena Žerića Žere, Danijele Martinović, Borisa Novkovića, Sandija Cenova, Mladena Grdovića pa do Tereze Kesovije kojoj je bilo iznimno teško pa su je kolege morale pridržavati da ne padne u nesvijest.

Tijekom komemoracije govorili su Siniša Škarica i Rade Šerbedžija.


- Branka me zamolila da kažem par riječi u ime obitelji, tebi koga su svi voljeli... Ne poznajem čovjeka koji je bio toliko voljen... Tvoja Branka, Adrijana, Đani, unuke Lara i Lejla, Arsen, Tereza, Gabi, Zlaja, Loša, Brega, Cola, hiljadu umjetnika koji su tebe najviše voljele... U ime svih njih, hvala ti, rekao je pred okupljenima Rade Šerbedžija.

Za Kemala Montena bit će održana i komemoracija u njegovom rodnom Sarajevu, 28. siječnja u 12 sati u sarajevskom Narodnom pozorištu, a pogreb istoga dana u 14.30 sati na sarajevskom groblju Bare.

Osim njih, na Mirogoju su se pojavili i ljudi iz drugih sfera života. Među njima su bili i Ivo Josipović, Branko Ivanković, Milan Bandić, Dražen Golemović, Željko Širić...

dalje.com

Više pogledajte u fotogaleriji