Branitelji ne dižite ruku na sebe jer vi zaslužujute da živite!

vatra
...tako mi duše, jer nije to samo zbog saznanja što ljubav usrećuje čovjeka već i zbog toga što u ovoj zemlji moja bajna inspiracija buja ma zaista kao bajna hrvatska i američka djeva.
Eto već danima i noćima pišem roman, ma zaista nije mi potreban san kao niti hrana jer kada završim poglavlje moja duša je nahranjena neopisivom srećom i ponosom. Ali opet to ''ali'' se uvuče u srce kad se najmanje nadaš...
Ali kada primih od dragih mi mladih prijatelja studenata linkove članaka koji pišu o nepravdi prema ljudima moja draga voljena inspiracija odmah pobjegne u one više svete sfere. Što reći na tu bešćudnost pripadnika političke kaste kojoj uopće nije mio čovjek u kolicima-k tome još i heroj branitelj slobode, domovine i naroda; kojoj uopće nije mila ona majka što danima tako nesretno stoji kraj Imunološkog zavoda;kojoj nisu mile suze ispaćenog naroda a koje se vide i čuju mnogo dalje od Hrvatske.
Kada opet pomislih na branitelje narušena zdravlja kako u šatoru opet moraju dočekati i ispratiti i noć ma srce mi plače tako mi duše, i još kada čujem da se čovjek spalio, ej pa to je čovjek !! Ma da je i mačka srce bi ti se steglo. Stoga napisah pismo svim braniteljima i molim Vas ponizno da ga šaljete od ruke do ruke od srca do srca jer je i pisan iz srca za srca dobrih ljudi.

BRANITELJI NE DIŽITE RUKU NA SEBE

„Ne znam što su branitelji prosvjednici još spremni riskirati, da se još netko zapali, da dođe netko da si tamo puca u glavu? Ne znam kad će prestati...."komentirao je  SDP-ov stranački dužnosnik Stazić.

„Kada netko prezire poziv predsjednika RH i parlamenta, ne znam što misli o toj državi. Predsjedniku nisu pljeskali, ali su pljeskali jednoj predsjedničkoj kandidatkinji. Znači, oni su politička grupacija, rekao bih da su Sinn Fein, vojno krilo HDZ-a", zaključio je Stazić.
Nenad Stazić nazvao heroje domovinskog rata-100% vojne invalide Domovinskog rata- vojnim krilom Sinn Fein. Dakle u tog lika, koji ne zaslužuje da ga se zove čovjek, nema niti trunke suosjećajnosti prema branitelju koji se spalio. Upravo ovakve do zla vraga bezosijećajne i ponižavajuće izjave pripadnika političke kaste tjeraju branitelje da dižu ruku na sebe. Umjesto da kao zastupnik u časnom domu demokracije Hrvatskom Saboru apelira na branitelje i vikne: NEMOJTE DIZATI RUKU NA SEBE...on ih ovakvim izjavama još više potiče na suicid-život nas uči da riječi mogu zapaliti svijet ako su vođene mržnjom. Čovjek u ogledalu pita Stazića: Da ti to bacaš upaljenu žigicu na heroje? Takve izjave pune mržnje možeš možda očekivati od nekog bolesnog čovjeka u psihijatriji ali da to doživiš od jednog zastupnika u Hrvatskom Saboru je grozovitije od najgore noćne more -za svakog čovjeka zdrava uma i čista srca. Da taj isti Stazić ima otrovni jezik potvrđuje i ovaj komentar jednog forumaša: „Protuha N.Stazić je onaj drug koji je Ž.Markić optužio da će nezbrinutu djecu potrpati i kamione i odvesti u Jasenovac.."
Pazite političar Nenad Stazić ljetuje na Briunima za 7 kuna iako prima svaki mjesec uredno 15000 kuna a nikada u životu nije pomogao nekom potrebitom. I takav tašti lik brutalno vrijeđa gospođu Markić a koja je dokazala svoju humanost pomažući u Africi tisućama gladne dječice.
Nenad Stazić cjelu svoju političku karijeru „zarađuje" besramno visoku plaću šireći oko sebe mržnju. Taj mračni lik začahuren u politikanstvo zadnje vrste gmiže po licu Zemlje tražeći smisao svog postojanja u besmislu širenja mržnje. Na taj način on halapljivo proždire oko sebe svjetlost, poput neke crne rupe, nadajući se kako će on biti taj koji je ugasio svjetlo,valjda se nadajući jadan kako će mu nečastivi podariti besmrtnost. Ali uzalud mu trud! Likovi poput njega su i za života posve beživotni, jer su lišeni svih onih osjećaja koji čovjeka čine živim čovjekom; bez suosjećajnosti, ljubavi, časti, poštenja i vjere nema niti one tako životne svjetlosti koje zalutalima pokazuje izlaz iz tame.

Ma koliko on i slični željeli hrvatske heroje zaraziti svojom bolesnom mržnjom ne će im uspjeti, jer branitelji su dokazali svoju ljubav, suosjećajnost, čast, herojstvo i vjeru kada je bilo najpotrebije za obranu naroda i domovine Hrvatske. I danas će branitelji pobijediti ovakve bezosijećajne politikante, začete iz zla sjemana političke kaste, a koji želi ugasiti svjetlo ne samo hrvatskim braniteljima već i cjelom narodu. Stoga heroji-hrvatski branitelji- vi koji ste najranjiviji; koji ste preosjećajni zbog velika i topla srca u ovom hladnom svijetu : NE DIŽITE RUKU NA SEBE- jer vi zaslužujute da živite!

Walter William Safar