Branitelji, gardijske brigade i ''Zavjet'' počinju graditi Pelješki most!

07.09.2012

Stožer za izgradnju Pelješkog mosta te inicijativa udruge hrvatskih branitelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i dijaspore udruge „Zavjet“ i Udruge lađara Neretve...

...uz potporu Udruge specijalne policije i Zbora gardijskih brigada, Hrvatskog svjetskog kongresa - krovne udruge iseljene Hrvatske, kao i niza drugih nevladinih udruga i građana Dubrovačko-neretvanske županije te cijele Lijepe naše, osluškujući bilo naroda, 09. rujna 2012. godine u 09.00 sati započinju izgradnju Pelješkog mosta od Komarne do Brijeste.

Lađama, brodicama i brodovima spojit ćemo kopno i poluotok Pelješac i na taj način simbolički iskazati nepodijeljenu volju naroda za izgradnjom Pelješkog mosta, kaže se u proipćenju Udruge Zavjet.

loading...» 1 komentar

  • avatar ANDRIJA 07.09.2012. 12:25 #1

    Samo Vi napravite most.Prvo platite parcelu zemljišta gdje dolaze nosivi stubovi od mosta.Provjerite u katastru tko je vlasnik
    tih parcela,i kada su se knjižili vlasnici!Nemojte se iznenaditi ako bude prezimena Bebić vlasnika tih parcela.Ostavite se rđava posla,Neum je uvijek bio hrvatski,a uostalom BiH je prijateljska država i ne treba nam graditi most.