Biskup Košić se ispričao Petrovu

Vlado Košić

'Na molbu mnogih prijatelja, koji su mi se ovih dana javljali, otvorio sam - tj. ponovno aktivirao već postojeći - svoj fb profil. Kao prvo, stavio sam čestitku za novu godinu - koju sam našao kod s. Matee, kojoj zahvaljujem, a onda sam potražio stranicu gosp. Bože Petrova kojemu sam uputio sljedeću poruku (koju i tu prenosim):

Gospodine Petrov, žao mi je što Vas osobno ne poznajem i što sam Vas možda na svojem fb-profilu prije desetak dana povrijedio. Molim za oproštenje. Zapravo sam se rugao mogućnosti da se produži vladavina onih koji su sve učinili da se ponizi i Crkvu i hrvatske branitelje i hrvatsko obrazovanje i hrvatski sport i hrvatske radnike... I nisam mogao vjerovati da biste Vi u tome sudjelovali, pogotovo jer ste uspjeli kao mladi čovjek i političar u Metkoviću i jer ste najavljivali velike promjene - a ono doveli skoro naciju na produženje statusa quo.

Čestitam Vam jer ste pošten čovjek i političar jer ste otklonili danajski dar, premijersko mjesto! To može doista samo čestit čovjek. Želim Vam uspjeh i Božji blagoslov u 2016. godini kako u nastojanjima oko zajedničkog dobra, tako i u osobnom životu! +Vlado Košić', napisao je Košić na Facebooku.

dnevnik.hr