Bandića razapinju zbog nekih štandova, 'ovi' su dali za plagijat tri milijuna kuna i nikome ništa?

Milan Bandić, Milan Bandić, Milan Bandić, Milan Bandić, potpora, Lana Klingor Mihić, Milan Bandić, dječak, pomoć, Milan Bandić, uhićenje, Zagreb, optužnica, Milan Bandić, krešimir krsnik, Katarina Zovko Ištuk, Milan Bandić, Milan Bandić, Milan Bandić, izbori

... jer samo lešinari napadaju čovjeka na zemlji, nećemo reći na koljenima budući da se partija pobrinula da kontroverzni političar i najdugovječniji prvi čovjek metropole - legne.

Imaju sve, a opet nemaju ništa

Bandić je na udaru zato što je jednoj uglednoj građanskoj inicijativi dao neke štandove i omogućio im donekle poštenu priliku u zemlji u kojoj su neki drugi učinili sve da bude nepošteno, i opet nisu uspjeli. Imaju vlast, imaju medije, imaju novce, a opet nemaju ništa, nemaju narod, niti su ga ikada istinski imali uza sebe, osim kad su ga uspjeli prevariti.

Inicijativa kojoj je Bandić ''dao'' štandove nije, za razliku od onih drugih, nikada širila mržnju Hrvatskom, niti je, poput nekih drugih, tražila razloge otvarati Facebook grupe kako bi dokazala da ''ne mrzi''. Danas '' ne mrzite '' samo ukoliko dokaz ''ljubavi'' imate na Facebooku. Takva je Hrvatska u očima ratnih profitera.

Gdje su milijuni?

U zemlji u kojoj je šaroliko društvo spiskalo skoro tri milijuna kuna kako bi ''osmislilo'' plagijat kojim će ''promovirati'' hrvatski turizam glavni su problem štandovi. Ima li Hrvatska uopće problema, i ako ima zašto ih ne vide oni koji su zaduženi da gledaju i da vide? Zašto zatvaraju oči, zašto ne žele vidjeti?

U zemlji u kojoj Hrvatska televizija duguje poreza više nego je ukupni dug Grčke mi raspravljamo o štandovima, u zemlji u kojoj i dalje plaćamo RTV pretplatu toj istoj televiziji nama su problem štandovi. Što ovdje i što s Hrvatima nije u redu, ako ne vide ono što se lako vidi i što je prozirno do bola?

Priča o štandovima priča je o nakaradnoj ideologiji

U državi u kojoj Ministarstvo kulture, koje se nalazi čvrsto u pandžama marginalnog HNS-a, financira ergelu ekstremističkih, da ne kažemo komunističkih, portala koji MRZE, doslovno mrze, mi raspravljamo o ideologiji. Da, o ideologiji, jer priča o štandovima je priča o ideologiji i ideološkim protivnicima. Hrvatska se pretvorila u ideološku bojišnicu na kojoj se ''ratuje'' novcem hrvatske sirotinje.

U državi u kojoj se ekstremističkim portalima godišnje DIJELE milijuni kuna, u zemlji u kojoj razne parazitske i antihrvatske udruge financiramo s basnoslovnim svotama, glavna tema su štandovi. Gotovo da čovjek ne povjeruje kako su nas uspjeli masovno hipnotizirati i prevesti žedne preko vode. Pretvorili su nas u zombije.

Zemlja predstečajnih nagodbi i legalnih pljački

U državi u kojoj se novac dijeli, a dijelio ih je i Milan Bandić, KOMERCIJALNIM portalima koji su u vlasništvu notornih neobrazovanih divljaka koji svaki svoj Facebook izlet počinju i završavaju s mržnjom mi raspravljamo o tome koliko nas je stajao referendum kojim je u Ustav ušla definicija da je brak zajednica muškarca i žene a ne primjerice medijskog tajkuna i magarca. U kakvoj mi to državi živimo kada živimo u državi u kojoj se bivši ministar financija, Slavko Linić, javno hvali da je potezom pera oprostio stotine milijuna kuna jednom medijskom kartelu?

Nitko ne reagira, to je zapravo dokaz da živimo u lopovskoj državi. Državi predstečajnih nagodbi, koje, možda s pravom, mnogi ugledni Hrvati nazivaju najvećom pljačkom u povijesti. Živimo i životarimo u državi u kojoj ministrica vanjskih i europskih poslova leti osam puta dnevno vladinim zrakoplovom, što košta koliko i svi štandovi, svih inicijativa, diljem svijeta zajedno. Živimo u mračno vrijeme.

Vrijeme mraka, vrijeme mračnih ljudi, očito još uvijek traje. Budimo se u strašnoj mori duge mračne noći. Hoće li napokon svanuti?

portaloko.hr