Violeta na policama austrijskog Spara

violeta
Naime, iz ove kompanije stiže još jedna veoma dobra vijest, a to je da će se od ovog mjeseca higijenski proizvodi iz Gruda naći na policama austrijskog tržnog lanca Spar.

Kako je za Oslobođenje potvrdio vlasnik Violete Petar Ćorluka, od 1. travnja u Sparu će se naći nekoliko Violetinih proizvoda.

- Prvo ćemo krenuti sa izvozom pelena, vlažnih maramica i omekšivača, istakao je Ćorluka.

Prema njegovim riječima, za početak će u Austriju krenuti 10-15 kamiona robe koja će ići kao test za opipavanje pulsa austrijskih potrošača i od njihovog zadovoljstva zavisit će daljnja suradnja.

- Violeta je već godinama prisutna u Sparu u Sloveniji i Hrvatskoj, gdje ostvarujemo izuzetno dobre rezultate. Zbog tih rezultata krenuli smo u pregovore i sa austrijskim Sparom. Vidjevši dobre rezultate prodaje u ovim zemljama, te uvjerivši se u kvalitet proizvoda, odlučili su se da nam daju priliku da svoje proizvode plasiramo i u Spar u Austriji, na što smo izuzetno ponosni, kazao je Ćorluka, dodajući kako će Violeta i ove godine nastaviti sa uvođenjem i plasiranjem, prije svega na bh. tržište, novih proizvoda.

Ugovorom sa austrijskim Sparom Violeta je postala prvi brend s ovih područja u neprehrambenoj kategoriji na austrijskom tržištu. Tim povodom Violetu je posjetio i austrijski veleposlanik Martin Paamer, koji je sa Ćorlukom obišao novu tvornicu u Grudama i istaknuo kako je pozitivno iznenađen svime što je vidio u tvornici.