V.d. direktora Aluminija Nikica Ljubić preuzeo dužnost prvoga čovjeka Društva

Aluminij Mostar, aluminij, Aluminij Mostar, mostarski aluminij, aluminij, Aluminij Mostar, Hyundai, Aluminij Mostar, Aluminij Mostar, aluminij, Aluminij Mostar, Hrvatska, Aluminij Mostar, aluminij, Aluminij Mostar, vjekoslav domljan, Željko Kordić, aluminij, alumunij, Željko Kordić, aluminij, propast, tvrtke, Nikica Ljubić, Aluminij Mostar, Aluminij Mostar, deblokada, nada, Aluminij Mostar, otpremnine, aluminij, Aluminij Mostar, Aluminij Mostar, Aluminij Mostar, Aluminij Mostar, aluminij, doprinosi, osiguranje, Aluminij Mostar, samački hotel, Aluminij Mostar, aluminij, Aluminij Mostar, čerupanje, platformaši, aluminij, Aluminij Mostar, vlada Federacije BiH, Vlada Federacije, Aluminij Mostar, Aluminij Mostar, aluminij, Aluminij Mostar, aluminij, dr. Dragan Čović, Zdenko Klepić, aluminij, Aluminij Mostar, aluminij, Aluminij Mostar
...posljednjega radnog dana prošloga tjedna, Nikica Ljubić jutros je službeno otpočeo svoj prvi radni dan na mjestu predsjednika Uprave Aluminija.

Komunikacija s Vladom FBiH i s ključnim poslovnim partnerima, napose onim s nagomilanim potraživanjima od Aluminija, intenzivni su od samoga imenovanja (24. travnja 2014. godine), a v.d. direktora već će danas upriličiti i obilazak svih tvorničkih pogona, s ciljem osobnoga susreta s djelatnicima koji se, u teškim uvjetima rada, već mjesecima suočavaju i sa strahovima za djelatna mjesta, a sada i s kašnjenjem zarađenih osobnih dohodaka i naknada za topli obrok.

Direktor Ljubić ovim putom moli javnost i medijske djelatnike za razumijevanje i strpljenje jer ne će odmah istupati u javnost, s obzirom na to da, u odgovornosti prve osobe ovako velike tvornice o kojoj ovisi na desetke tisuća ljudi u BiH i u Hrvatskoj, želi pred medije i svekoliku populaciju izići s preciznim podatcima i jasnim odgovorom na upit koja je strategija oporavka Aluminija.