UniCredit banka odredila kojim osobnim bankarima se radnici Aluminija trebaju javiti kako im banka ne bi uzela i plaću za kolovoz

Aluminij Mostar, radnici, aluminij, mali dioničari, aluminij, radnici, banke, unicredit banka, aluminij, aluminij, Novac, radnici, aluminij, okupljanje, djelatnici

Nakon što je UniCredit banka na sastanku sa upravom Aluminija izrazila spremnost da se rješavanju problema naplate potraživanja od radnika ugašene tvornice pristupi individualno, Banka je objavila imena osobnih bankara kojima se radnici trebaju obratiti.

U dopisu koji je dostavljen redakciji Ero.tel, radi se o tri osobna bankara s kojima bi radnici Aluminija koji imaju problem u UniCredit banci trebali razgovarati.

-Obzirom da se uskoro očekuje isplata plaće za mjesec kolovoz Banka je istaknula kako se žele sa svakim uposlenikom dogovoriti oko načina otplate obveza po osnovu prekoračenja po tekućim računima, te kako bi se iznašao način da radnici mogu raspolagati svojom plaćom. Stoga je od presudne važnosti da se uposlenici jave u banku i dogovore način otplate prije najavljene isplate plaće – naglašeno je u dopisu.