SJAJNA PRILIKA ZA POSAO Valamar stiže u BiH

Predstavnici vodeće hrvatske turističke kompanije, ujedno i najvećeg poslodavca u hrvatskom turizmu, Valamar Riviere stižu u Bosnu i Hercegovinu predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u kompaniji koja je prošle godine na vrhuncu sezone zapošljavala čak 7 tisuća ljudi. Ovo je sjajna prilika za sve one koje zanima rad u turizmu!

Valamar će tako u utorak, 21. siječnja u Čapljini (Služba za zapošljavanje na adresi Ante Starčevića 4) s početkom u 10 sati predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u kompaniji, a istog dana u 13 sati predstavnici Valamar Riviere stižu i u Ljubuški (Gradska vijećnica na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3).

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu predstavit će se i u Mostaru (Služba za zapošljavanje na adresi Ulica Kralja Tvrtka 19) u srijedu, 22. siječnja, u 10 sati, te u 13 sati istog dana u Širokom Brijegu (Služba za zapošljavanje na adresi Kralja Tomislava 1).

Dan kasnije, u četvrtak, 23. siječnja slijedi predstavljanje u Tomislavgradu (dvorana Općinske vijećnice na adresi Mijata Tomića bb) s početkom u 10 sati, a potom i u Livnu (Služba za zapošljavanje na adresi Kralja Tvrtka 1) u 13 sati.

Valamar je prvi uveo 'Valamar jamstvo' kojim garantira minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati.

Prošle godine je isplatio 13. plaću u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji su radili najmanje 10 mjeseci u godini, božićnicu u iznosu od 2.000 kuna neto svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, dar djeci do 15 godina starosti od 600 kn neto po djetetu i dar u naravi u iznosu od 600 kuna svima zaposlenima na dan 1. prosinca.

Svim radnicima na određeno vrijeme koji su odradili cijelu sezonu isplaćena je nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, ovisno o odrađenom broju sati u 2019. godini. Valamar također osigurava smještaj i tople obroke za sezonske zaposlenike, a na raspolaganju su im i brojni drugi benefiti - posebne pogodnosti poput popusta na proizvode i usluge kod partnera.

Sve navedeno zasigurno su i razlozi zbog kojih je Valamar prošle godine zauzeo i visoko sedmo mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj, skočivši za čak pet mjesta na toj ljestvici u odnosu na godinu ranije.

Osim toga, Valamar je i dalje jedina turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao koje se provodilo u 2018. i 2019. godini.