Otvorena prva Konzum trgovina u Nevesinju

07.11.2019
1/6

Konzum je danas u prisustvu brojnih kupaca i poslovnih partnera otvorio prvu trgovinu u Nevesinju, smještenu u centralnom dijelu grada na adresi Nevesinjskih ustanika 5. U ugodnom ambijenutu nove prodavnice površine 350m2 osigurana je dobra opskrbljenost svježim i kvalitetnim proizvodima uz povoljne cijene i stalne akcijske pogodnosti. U novootvorenoj prodavnici zaposleno je 10 novih radnika koji će kupcima svakodnevno biti na usluzi.

„Veoma smo zadovoljni jer je Konzum stigao u Nevesinje čime je nastavljen proces širenja maloprodajne mreže. S ponosom bih istaknuo da smo u ovoj godini otvorili niz novih trgovina i to u Sarajevu, Doboju, Knešpolju, Neumu, a uspješno smo realizirali i preuzimanje manjeg trgovačkog lanca sa sedam trgovina u Goraždu i okolini. Trend otvaranja novih prodavnica nastavlja se i dalje, te ćemo do kraja godine otvoriti još dvije trgovine.“ – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Otvorenje trgovine u Nevesinju obilježeno je brojnim aktivnostima za kupce, a pripremljena je i posebna akcijska ponuda. Najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Posjetitelji su uživali u specijalitetima sa roštilja, slatkim poslasticama i torti, a za mališane je priređena vesela zabava s maskotama.

 

Tagovi: Konzum Nevesinje

loading...