JobFAIR ‘19 je službeno zatvoren!

job fair

Službeno je završen jedanaesti po redu sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije, JobFAIR ‘19 - Iskoristi svoju šansu!

Dvodnevni sajam, JobFAIR '19 uspješno je završen. Svrha ovog Sajma je da na istom mjestu okupi entuzijastične mlade ljude i potencijalne poslodavce te kroz razgovor i popratne aktivnosti koje Sajam nudi, pomogne budućim inženjerima i ekonomistima da pronađu željenu praksu ili posao.

JobFAIR ‘19 je, ove godine, svojim posjetiteljima ponudio prezentacije kompanija sudionicca Sajma s vrlo zanimljivim temama, CV/LinkedIn radionicu, radionicu Open Space Technology i Career Speed Dating radionicu.

Na ceremoniji zatvaranja održano je izvlačenje sretnih dobitnika nagradnih igara. U suradnji sa ITAcademy tečaj programiranja JavaScript osvojila je Selma Mešić, dok je tečaj Photoshop-a pripao Senadinu Puce. U suradnji sa BusinessAcademy tečaj za PR i poslovnu komunikaciju osvojio je Haris Brulić, dok je tečaj menadžmenta pripao Emir Bećirović. U szradnji sa ACADEMY387 tečaj WordPress Web Design and Photoshop osvojila je Alma Karačić, Instalacija i konfiguracija Windows Servera Marijana Udovčić i kurs Database Fundamentals with MySQL Anela Kurić. Čestitamo sretnim dobitnicima i vjerujemo da će ovu šansu iskoristiti na najbolji način.

Jedna od mogućnosti koju trebate iskorititi i nakon zatvaranja Sajma je CV baza koja ostaje otvorena za unos i ažuriranje vaših biografija. Kompanije sudionice Sajma imaju pristup bazi tijekom cijele godine, tako da ukoliko još uvijek niste ostavili svoj CV, posjetite našu web stranicu i iskoristite svoju šansu!

Sajam je i ove godine privukao veliku pažnju kako kompanija, tako i studenata i medija te se ovim putem zahvaljujemo našim partnerima koji su prepoznali potencijal i važnost projekta.

Vidimo se sljedeće godine!