FOTO  FPMOZ: Dogovoreno potpisivanje ugovora o suradnji sa IN 2 Grupom

FPMOZ, dr.sc. Mario Vasilj, Mario Vasilj, IN 2 GRUPA
Sastanak je održan vezano za uspostavu dugoročne suradnje i načina primjenjivanja stečenih znanja sa fakulteta u praksi. U prijevodu to znači da studenti koji završe Informatiku u Orašju mogu stečena znanja primjenjivati u praksi već prvog dana zaposlenja.

Kako su za naš portal izjavili dekan Vasilj, te gospoda Mandić i Topić sve je pripremljeno za potpisivanje dugoročnog sporazuma o suradnji između FPMOZ-a i ove velike informatičke firme koja trenutno zapošljava preko 600 djelatnika.

Ante Mandić u izjavi za naš portal istakao je da je IN 2 velika informatička tvrtka koja radi u svim državama u okruženju. U BiH imaju ispostave u Orašju i Sarajevu, a u planu je i širenje na područje Hercegovine. Tu smo u Orašju na razgovorima sa fakultetom koji je ispostava onog u Mostaru, te ćemo sa dekanom Vasiljom potpisati ugovor o dugoročnoj suradnji.

IN 2 GRUPA

Već 24 godine razvijamo softver za niz industrijskih vertikala. Iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekli smo u gotovo svim poslovnim granama. Više od 600 zaposlenih u 14 tvrtki, pozicioniranih u šest država regije, čini IN2 grupu jednim od lidera softverske industrije u regiji. No, unatoč veličini, zadržali smo neformalnu atmosferu, stvarajući iznimno ugodno radno okruženje.


Ante Mandić, Predsjednik uprave
Osnivač i već četvrt stoljeća lider i vizionar tvrtke IN2 i jedan od najvažnijih ljudi u tehnološkom sektoru Hrvatske i bližeg susjedstva. Odlučno tvrdi: poduzetništvo je za ljude s dobrim idejama koji vole riskirati!
„Upravljanje tvrtkom u tranzicijskom okruženju slično je raftingu, svaku sekundu moraš biti spreman donijeti odluku kako izbjeći nasukavanje ili prevrtanje. U dvadeset i pet godina prošao sam mnogo brzaca i još čekam mirno more."

HERCEGOVINA.info