CSCEC traži djelatnike: Žurno potrebno 10 zidara, 10 molera, 5 vodoinstalera i električara

posao, izgradnja ceste

Projekt izgradnje autoceste na poddionici od Počitelja do Zvirovića na međunarodnom natječaju dobila je tvrtka China State Construction Engineering Corporation (CSCEC).

Ova tvrtka osnovana je 1982. godine i najveća je globalna investicijska i građevinska grupacija koja ima najduži profesionalni razvoj u Kini, najranije tržišno orijentirano upravljanje i najviši stupanj integracije. Na Fortune Global 500 zauzela je 21. mjesto, 3. mjesto u Fortune Kini 500 i zauzeo 44. mjesto u Top 100 najcjenjenijih svjetskih marki u 2018. Njezin kreditni rejting uzastopno je ocjenjivan kao A klasa od strane S&P, Moody i Fitch Ratings, što je najviša ocjena ocjena u globalnoj inženjerskoj industriji. CSCEC ima poslovanje u cijeloj Kini i u ostalih 100 zemalja, čiji opseg poslovanja uključuje kuće,zgrade, međunarodno ugovaranje, nekretnine, infrastrukturu, ulaganja, kao i istraživanje i dizajn itd.

Izgradnja autoceste je njihov prvi projekt u Bosni i Hercegovini.

Žurno su u potrazi za 10 zidara, 10 ličilaca, 5 vodoinstalatera i električara, kao i za tri vozača za osobne automobile.

Kako bi proširili upravljački tim lokalnog osoblja također su im potrebni sljedeći djelatnici:

posao,izgradnja ceste