'Dream team babe' pružile veliku podršku Dinamovu 'dream teamu'

maksimir, Dream team Babe, Dinamo

Na maksimirskom travnjaku ove sezone pleše plavi dream team, a u petak poslijepodne je – zapjevao ''dream team'' iz Ljubuškog.

Nismo sigurni je li im Dinamo poslužio kao ''šlagvort'' za prvi dio njihova umjetničkog imena ''Dream team babe'', ali pjevačka skupina iz Ljubuškog dodatno je razvedrila ozračje zapjevavši na maksimirskoj matineji.

Bila je to svojevrsna prijepodnevna uvertira u utakmicu protiv Hajduka, piše Radioljubuski.ba. U stanci između proba i nastupa u emisiji Nove TV Supertalent, pjevačka skupina iz Ljubuškog svratila je i do Maksimira.

U klupskim su ih prostorijama ugostili predsjednik kluba Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras i trener Nenad Bjelica.

– Još se uvijek dobro sjećam naše turneje po Južnoj Americi 1968. godine. Gostovali smo u Beunos Airesu na popularnom stadionu „La Bombonera“, suparnik nam je bio slavni argentinski Boca Juniors. Među 50.000 gledatelja odjednom smo ugledali golemi transparent dugačak oko 50 metara. Bio je to transparent podrške iz Ljubuškog – prisjetio se predsjednik Barišić.

Gošće su uzvratile lijepim riječima i snažnom podrškom samoj momčadi.

Pjevački sekstet iz Ljubuškog čine pet umirovljenica uz jednu predstavnicu mlađe generacije: Nada Lauc, Ana Škorput, Blagica Skoko, Kata Mihaljević, Franka Šunjić i Marija Mihaljević.