Zvornik: Supružnici ubili dvogodišnje dijete

Policija Srbije
Naime, Policijska postaja Zvornik zaprimila je prijavu od strane oca o nestanku dvogodišnjeg djeteta, a potom je tijelo mališana, starog 20 mjeseci, pronađeno. Prijava je zaprimljena 18. kolovoza, a dijete je nestalo u noći između 16. i 17. kolovoza. Pripadnici Stanice javne sigurnosti Zvornik uhitili su nevjenčane supružnike M.S. i F.D. zbog sumnje da su počinili teško ubojstvo.

"Nestanak dječaka prijavljen je 18. kolovoza u Policijsku postaju Zvornik, a prijavljeno je da se u noći između 16. i 17. kolovoza zajedno sa F.D. udaljio od kuće. Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da su osobe F.D. i M.S. najvjerojatnije oduzeli život dječaku", navedeno je iz CJS Bijeljina.

Od strane policajaca, osumnjičeni su uhićeni i tijekom kriminalističke obrade priznali su da su ubili dječaka starog 20 mjeseci.

"Oni su i opisali sam način izvršenja ovog stravičnog djela", rekli su za Nezavisne novine iz policije.

Nadalje, tijekom kriminalističke obrade pokazali su i lokaciju to jeste mjesto na kojem su tijelo nesretnog dječaka zakopali.

"Osobe M.S. (38) i njegova nevjenčana supruga F.D. (34) iz Zvornika, danas će uz izvješće o sumnji da su počinili teško ubojstvo biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužiteljstvu u Bijeljini", priopćila je Aleksandra Simojlović, glasnogovornica CJS Bijeljina.