Zvonko masturbirao na ulici gledajući djelatnicu kladionice

Orašje, pucnjava, napad, HSP HB, HSP BIH, Posavina, Orašje, manijak, samoubojstvo, Orašje
...da je riječ o razbojniku s obzirom na to da je posmatrao kladionicu, nakon čega su ga zaskočili policajci i ostali zatečeni onim što su vidjeli.

- Žena ga je uočila dok je stajao kod kioska "Baki tisak". Duže vrijeme je posmatrao radnicu kladionice "Remi" prekoputa kioska. Kod kioska, na osvijetljenom dijelu pokraj ceste, zatekli su muškarca okrenutog u pravcu kladionice. U ruci je držao spolni organ, gledao u radnicu kladionice i masturbirao. Odmah su ga prepoznali, jer odranije znaju da je sklon bludnim radnjama. Naredili su mu da prestane s masturbacijom i da podigne ruke. Međutim, on se oglušio na naredbu i kazao im da ga puste na miru i da to nije njihova stvar. Nisu puno oklijevali nego su ga, jer im se suprotstavljao, savladali i vezali - kazali su iz policije Dnevnom avazu.

Nakon uhićenja prevezen je u policiju, gdje je pretresen. Policajci su pri pretresu u zadnjem džepu hlača pronašli preklopni nož. Zvonko M. je pri uhićenju pružao otpor, usljed čega ima ozlijede lica, ali je odbio pomoć liječnika

Izvori bliski policiji tvrde da je Zvonko M. do sada u nekoliko navrata činio bludne radnje na području Orašja. Ranije je masturbirao ispod stola u sportskoj kladionici "Goal" u Orašju, a nekoliko puta je seksualno uznemiravao žene na ulici tapšajući ih po stražnjici. Do sada nikada nije krivično odgovarao.