Zločini koji su potresli Bosnu i Hercegovinu

policija

Građani sve više strahuju za svoju sigurnost, a kako i ne bi. Jučer se u Goraždu desilo trostruko ubojstvo. Izvjesni Nezir Kamenica (1996. godište) je na spavanju ubio majku, nanu i očuha, a istraga još traje.

Lazar Draško, tužitelj koji rukovodi istragom, je za sarajevske medije potvrdio da je 21-godišnji Nezir članove svoje obitelji ubio sjekirom na spavanju, nakon čega se uputio u bijeg. On se policiji danas predao u sarajevskom naselju Ilidža.

Ovo je treći stravični zločin u BiH od početka ove godine.

Muhamed Kadirić uhićen je 24. veljače zbog sumnje da je u naselju Vrhpolje u Sanskom Mostu iz vatrenog oružja ubio Safeta Kadirića, Elkaza Razića i Emira Bajrića.

Muhamed Kadirić je nakon ubojstva, tvrde mještani, otišao do prvih susjeda i rekao im da zovnu policiju jer je ubio tri čovjeka.

Sabahudin Habib je 22. ožujka u mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa automatskom puškom izrešetao dva službenika Županijske uprave za šumarstvo Ferida Rahmanovića i Omera Bašića, te Ševku Draginovića, koji je bio angažiran za izvoz nelegalno posječenih stabala na tom području.

Prema policijskom izvješću, Habiba su njih trojica pokušala spriječiti u krađi šume, nakon čega je on ispalio rafal.

Da stvar bude gora, u posljednih mjesec dana u BiH je zabilježeno sedam samoubojstava i dva pokušaja.

Dnevni avaz