Zločin šokirao svijet: Ubio šest članova obitelji

bjegunac, obitelj, ubojstvo, muškarac, cura, ljubomora, ubojstvo, pedofili, cure, faceboook, terorizam, Mostar, ubojstvo, krvoproliće, obiteljska tragedija, droga, promet drogama, pronađena opojna droga, Božidar Cicmil, ubojstvo, mafijaško ubojstvo, mafijaš, za ubojstvo i trgovinu drogom, Božidar Cicmil, Emir Hadžić
Stone je stanovnik Pennsburga, a sumnja se da je odgovoran za ubojstva svoje bivše supruge, bivše punice, njezine majke, bivše šogorice i još dvoje članova obitelji, rekla je na konferenciji za novinare Vetri Ferman.

"U ovome trenutku ne znamo gdje je", rekla je, dodavši da je Stone iz doma bivše supruge odveo svoje dvije kćeri, ostavio ih kod susjeda te pobjegao.

Pati od posttraumatskog stresnog poremećaja

Mediji su izvijestili da je Stone od 2002. bio pripadnik rezervnih snaga američke mornarice, a 2011. napustio je vojsku. Navode i da pati od posttraumatskog stresnog poremećaja.

Bjegunac je ubojstva počinio u tri grada, najprije u Soudertonu ubivši bivšu šogoricu, njezina supruga i njihovu 14-godišnju kćer. Njihov 17-godišnji sin je preživio napad i hospitaliziran je, kazala je Vetri Ferman. Nakon sat vremena policija je primila poziv iz obližnjeg Lansdalea u kojemu je ubio bivšu punicu i njezinu majku, a u narednih pola sata policija je dobila još jedan poziv ih susjednog mjesta Lowe Salforda u kojemu je pronađena mrtva njegova bivša supruga.

Izvor: danas.hr