Zločin koji je potresao Dubrovnik: Strahovali smo da će don Ivan nekoga ubiti

23.05.2012

Zbog još nerazjašnjenih razloga, u utorak oko 1.45 u Župnom dvoru u mjestu Banićima u Dubrovačkom Primorju mjesni župnik don Ivan Sinanović (43) ubio je Marka Kraljevića, 49-godišnjeg predsjednika Mjesnog odbora Banići.

Rijetki mještani koji su u gotovo konspirativnom tonu, skrivajući se od susjeda, pristali bilo što reći za medije, tvrde kako je zbog sukoba više puta intervenirala i policija.

- Sumnjali smo mi i prije u don Ivana jer ima oružje. Pa, u ratu je bio u odori HV-a, sâm je priznao da boluje od PTSP-a, vozio je ludi motocikl. Kad im duhovne "kočnice popuste", kod takvih je sve moguće! - izjavila je jedna mještanka.

Izvor: Slobodna dalmacija

loading...» 1 komentar

  • avatar abi 23.05.2012. 08:43 #1

    Koje osude covjeka svecenika- samo zato sto drugacije izgleda neg li mjestani. Vremena s mjenjaju a s vremenom se trebamo i mi mjenjat. Ne vidim nis lose u tom sto covjek vozi motor, tetoviran itd...
    No vise me smetau natpisi i osude ljudi- nitko od nas nije bio tam u odredenom trenutku kad se to sve desilo. Pitam se sto je preminuli imao trazit na njegovim vratima u tako kasne sate.
    A to da su se svi bojali od svecenika- gluposti-
    Svatko od nas nek mete svoj prag i brine se o svojim problemima- zivot ce biti puno jednostavniji i ljepsi!!!