Živu ju zakopao u grob - spasili ju dijamanti sa zaručničkog prstena!

Ljubuški, lipno, grobnica, prsten, spas, živa zakopana
Spasila ju, kaže, tri dijamanta s njezinog prstena!

Michelin Lewandowski koju je mladić Marcin Kasprzak (25), s kojim ima trogodišnjeg sina, živu zakopao u šumi, a ona se potom spasila jer je rukama mahnito kopala da bi došla do zraka, otkriva kako ju je spasio dijamantni prsten koji je imala na ruci.

Dijamantom je presjekla traku s kojom je bila vezana kako bi oslobodila ruke i potom je krenula u bitku za život.

- Ta tri dijamanta na mom zaručničkom prstenu spasila su mi život - kaže za britanske medije Michelin. - Najprije sam presjekla ljepljivu traku kojom su mi bile vezane noge. Onda sam prsten vratila na prst i rukom probila oko kartonsku kutiju. Na mene sručila silna gomila zemlje. Vjerovala sam kako je to ipak kraj, ali onda sam vidjela i neko svjetlo. Bio je to djelić neba.

Mislili da je u nesvijesti - na sreću bila je budna

To je dio svjedočenja nesretne žene na suđenju njezinom dečku i ocu njena djeteta, Marcinu Kasprzaku za pokušaj ubojstva, za što se tereti zajedno sa svojim prijateljem.

Stravičan zločin: Živu zaručnicu zakopao u šumi - izbavila se golim rukama

Kasprzak je, podsjetimo, svoju djevojku Michelin najprije omamio pištoljem, oblijepio joj usta i noge trakom i strpao u kartonsku kutiju. U prtljažniku automobila odvezao je do šume i tu ju živu zakopao. Pomagao mu je prijatelj Patryk Borys (18).

Vjerovali su kako će djevojka brzo ostati bez zraka jer je već u nesvijesti, ali ona je bila budna. Na sudu niječu da su je željeli ubiti. A ono najstrašnije zbog čega se sve dogodilo je izjava Marcina kako mu je djevojka dosadila.

Izvor: javno.hr