Žepče: Maloljetnik ukrao ocu auto, pa poginuo

preljub, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, prometna nesreća, Sarajevo, samoubojstvo, bjeljina, kalesija, pljačka, Ljubuški, prometna nesreća, Mostar, grom, ubojstvo, savo milošević, Bijeljina, pljačka, Sarajevo, uhićenje, Tomislavgrad, pljačka, ubojstvo, Tomislavgrad, bomba, cajke, Hercegovina, hrp, Mostar, požar, automobil, eksplozija, Sarajevo, Mostar, paljevina, zapaljena vozila, Livno, samoubojstvo, puška, pljačka, Tomislavgrad, struja, strujni udar, odzak, Travnik, pucnjava, faruk balijagić, Tuzla, Ljubuški, samoubojstvo, Livno, pljačka, kladionica, samoubojstvo, sokolac, dječak, Srbija, prometna nesreća, prometna nesreća, Široki Brijeg, ante naletilić, samoubojstvo, Kiseljak, pljačka, Mostar, trgovina, heroin, šverc, suđenje, nova bila, ubojstvo, pucnjava, Široki Brijeg, policija, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, pogibija, glamoč, pogibija, minsko polje, pogiija, bračno putovanje, prometna nesreća, Stolac, traktor, prometna nesreća, pogibija, Orašje, samoubojst
Nesretni maloljetnik vozio je opel astru, koja je na pravcu iznad željezničke stanice Žepče udarila u kamion MAN, poduzeća "Porobić" iz Zavidovića. Kamion je vozio F.B. (45), koji je u tom sudaru lakše ozlijeđen.

Kako je utvrđeno uviđajem, koji je u prisustvu policijskih istražitelja i vještaka prometne struke obavio Adis Husić, županijski opel astra, koju je J.M. ukrao od oca, kretala se iz pravca Maglaja.

Pozivajući se na izjave svjedoka Nezavisne novine pišu kako je maloljetnik prije nego što će udariti u kamion, koji je išao iz pravca Zenice, velikom brzinom pretekao jedno vozilo, te se nastavio kretati lijevom trakom.

U pokušaju da izbjegne izravan sudar, kamion je izletio s ceste i završio u livadi pored puta. S druge strane, od siline udara, opel astra potpuno je uništena, a njeni dijelovi bili su razbacani i do 200 metara okolo. Maloljetnik je podlegao na licu mjesta.

Mještani u Zeničkom putu, koji su prvi izašli na lice mjesta, potvrdili su novinaru banjalučkog lista kako je prizor bio stravičan, a da je maloljetnikova odsječena glava bila nekoliko metara dalje od trupa.

Nakon sudara, vozač kamiona, zbog psihičkog šoka, kada je vidio što se dogodilo, prevezen je kolima Hitne pomoći u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje je zadržan na opservaciji.