Zbog pokušaja ubojstva hrvatskih policajaca prijavljen mladić iz BiH

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski
... s 25-godišnjakom prešao iz BiH u Hrvatsku radi krađe drva, a kako su uspjeli pobjeći, kaznene prijave je hrvatska policija predala pravosudnim tijelima BiH, koji će nastaviti postupak.

Obojica su prijavljeni i za pokušaj krađe, a kriminalističko istraživanje proveli su djelatnici Policijske uprave sisačko-moslavačke u suradnji s policijom Unsko-sanske županije Federacije BiH, priopćila je u utorak iz sisačko-moslavačka policija.

Utvrđeno je da su osumnjičeni 6. srpnja u šumi nedaleko od mjesta Majdan u pograničnoj općina Dvor traktorima nezakonito prešli državnu granicu u namjeri krađe i odvoza stabala koja su krajem lipnja posjekli i pripremili za odvoz.

Zatekli su ih policijski službenici te je 25-godišnjak pobjegao preko minski sumnjivog područja, dok se 23-godišnjak traktorom dao u bijeg. Kada su ga policajci sustigli i pokušali zaustaviti, on je traktorom krenuo prema njima, namjeravajući ih pregaziti, ali je potom pobjegao na područje susjedne države, navodi se u priopćenju.

HINA