Zbog ljubomore ubio deset godina mlađu suprugu

preljub, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, prometna nesreća, Sarajevo, samoubojstvo, bjeljina, kalesija, pljačka, Ljubuški, prometna nesreća, Mostar, grom, ubojstvo, savo milošević, Bijeljina, pljačka, Sarajevo, uhićenje, Tomislavgrad, pljačka, ubojstvo, Tomislavgrad, bomba, cajke, Hercegovina, hrp, Mostar, požar, automobil, eksplozija, Sarajevo, Mostar, paljevina, zapaljena vozila, Livno, samoubojstvo, puška, pljačka, Tomislavgrad, struja, strujni udar, odzak, Travnik, pucnjava, faruk balijagić, Tuzla, Ljubuški, samoubojstvo, Livno, pljačka, kladionica, samoubojstvo, sokolac, dječak, Srbija, prometna nesreća, prometna nesreća, Široki Brijeg, ante naletilić, samoubojstvo, Kiseljak, pljačka, Mostar, trgovina, heroin, šverc, suđenje, nova bila, ubojstvo, pucnjava, Široki Brijeg, policija, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, pogibija, glamoč, pogibija, minsko polje, pogiija, bračno putovanje, prometna nesreća, Stolac, traktor, prometna nesreća, pogibija, Orašje, samoubojst

Zločin je otkriven kada je Almirov otac Ismet došao je u stan u naselju Boljakov Potok i htio pozvati nesretne supružnike na kavu.

Međutim, nepomičnu Renatu je smrskana lica zatekao na podu. Započele je potraga za poludjelim sinom, koji je bio pobjegao prema brdu Žuč. Nakon nekoliko sati su ga našli u jednom potoku, a na njemu se još nalazila odjeća s tragovima krvi supruge koju je ubio. Sve to vrijeme policija nije informirala javnost, iako se radilo o opasnom bjeguncu koji je mogao ugroziti ostale stanovnike. Nije mu dugo trebalo da se konačno slomi. Priznao da je Renatu ubio zbog ljubomore, koja ga je osobito pratila u posljednjih godinu dana, kako su se razišli, piše Večernji list.

"Imaju 10-godišnjeg sina koji je živio s ocem. Renata je pak preselila u naselje Ilidža, a radila je u kafiću Meri također na Ilidži. Koruglić je tri puta bio u Psihijatrijskoj bolnici na liječenju, nakon što se pokušao ubiti. Jednom je uzeo mišomor, drugi put tablete, a nedavno je pio i esenciju. Izašao je iz bolnice nekoliko dana prije nego što će ubiti bivšu suprugu. Odmah je tražio, no nije ju našao u kavani u kojoj je radila. Nazvao ju je na mobitel i dogovorio da se nađu. Renata je najposlije pristala i došla vidjeti sina. Navodno, do žestoke svađe je došlo nakon što je počeo da joj prebacuje da ga vara. Razlog njegovoj ljubomori bili su, naime, česti pozivi na mobitel koje je primala njegova 10 godina mlađa nevjenčana supruga. U naletu ljubomore Koruglić ju je u jednom trenutku udario poklopcem od peći, a potom zadavio, te pobjegao vani", pričaju šokirani susjedi, strahujući da bi poludjeli 35- godišnjak najposlije mogao završiti na slobodi zbog svoje neubrojivosti.

Otac Ismet nije želio govoriti o sinu, niti o tome što je uradio. Tek je rekao da je nakon što su se razišli pristao primiti sina i svog unuka u svoju kuću.

"Što vam imam za reći...", kazao je ožalošćeni starac. Njegovu sinu je određen 30- dnevni pritvor, koji će vjerojatno provesti u jednoj od psihijatrisjkih ustanova, gdje su ga očito neoprezno pustili na slobodu.

večernji list