Započela jedna od najvećih akcija protiv organiziranog kriminala SIPA-e u BiH!

Sipa, BIH, akcija, Sipa, crna kronika, Sipa, crna kronika, crna kronika, Sipa, crna kronika, Sipa, droga, Sipa, Sipa, vehabije, ISIL, Sipa, Sipa, teroristi, uhićenje, sipa uhićenje, Sipa, Mostar, Sipa, uhićenja, prilikom pretresa i uhićenja
Prema dostupnim informacijama bliskim istrazi, pripadnici SIPA-e prema nalogu Odjela za organizirani kriminal Tužiteljstva BiH vrše pretres više objekata u Istočnom Sarajevu i Sarajevu.

Akcija je usmjerena protiv više osoba koje su sudjelovale u ubojstvima i razbojništvima. Jedan od objekata u kojima se vrši pretres je i objekat Casa Grande, vlasništvo Nasera Kelmendija, jednog od osumnjičenih u akciji protiv organiziranog kriminala.

Na podučju Istočnog Sarajeva tijekom noći slobode je lišeno više osoba koje se dovode u svezu s neriješenim ubojstvima koja su se dogodila proteklih godina na ovom području, saznaje Srna.

Osobe koje su uhićene tijekom noćašnje policijske akcije na području grada Istočno Sarajevo, dovode se u svezu i s drugim kaznenim djelima, kao i s Darkom Elezom, kome je sud u Beogradu prošle godine potvrdio presudu kojom je osuđen na devet godina zatvora.