Više od 50 građana pomoglo policiji: Policija steže obruč oko ubojice

lana bijedić

Nakon pisanja Večernjeg lista podnesen je prijedlog za izuzumanje vozila koje su svjedoci na dan ubojstva Lane Bijedić vidjeli u blizini mjesta zločina, a koje je policija danonoćno motrila već nekoliko dana.

Prema saznanjima, ovo bi mogao biti ključni tjedan koji bi mogao dati neke odgovore vezane za ubojstvo 19-godišnje Mostarke, ali i svih drugih detalja koje policija i istražitelji danonoćno istražuju posljednjih dana.

Očekuju se rezultati vještačenja Lanina mobitela.

Nedugo prije ubojstva Lana je deaktivirala svoj Facebook profil, a ono što cijelu priču dodatno čini misterioznom je i oporuka koju je napisala još u siječnju.

Budući da se i Lanin laptop nalazi na vještačenju uskoro bi se moglo saznati postoji li u bilješkama neki detalj koji bi pomogao istrazi.

Večernji list još je prošlog tjedna detaljno rekonstuirao slučaj ubojstva, odnosno Lanin izlazak iz kuće u Sjevernom logoru u 11 sati, zatim dolazak u Čapljinu na autobusni kolodvor. U 12.10 Lana je snimljena kod benzinske crpke kako prolazi pješice, a u 13.30 bila je na kružnom toku u Zvirovićima. Sve je izvjesnije da je ranije postojao dogovor s nekim jer se Lana često zaustavljala i osvrtala oko sebe.

Doznajemo da se više od 50 osoba javilo policiji s informacijama o ovom slučaju, a tako se ipostavilo da postoji automobil koji policija motri 24 sata na dan.