VIDEO  Zatukao Kseniju, pa joj pucao u glavu

Problem je, kažu njihovi prijatelji, bio u tome što je deset godina mlađi Filip bio patološki ljubomoran, zbog čega su posljednjih tjedana svađe bile svakodnevne.

Srpski mediji neslužbeno navode kako su njihova tijela pronađena s prostrijelnim ranama od vatrenog oružja, pa je zaključeno da se radi o ubojstvu i samoubojstvu. Osim toga, Ksenija je navodno na tjemenu imala dvije ozljede, koje su najvjerojatnije nastale jakim udarcem tupim predmetom.



Njezino je tijelo, nadalje, nađeno u hodniku, a Filipovo u sobi. Značajno je i da je pored njega pronađen i pištolj, iz čega se može iščitati da je Filip usred žestoke svađe, jedne od mnogih koje su obilježile njihovu burnu vezu, presudio Kseniji, a potom i sebi. Tijela nesretnih ljubavnika pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Susjedi para tvrde kako u kobnoj noći nisu čuli pucnje ni buku, no zato su večer prije pozvali policiju jer je Filip stajao na hodniku, galamio i nogama razbijao vrata. Nakon što je Ksenija u nedjelju gostovala u televizijskoj emisiji Ništa za sakriti, u sklopu koje se družila s jednim od svojih obožavatelja, Filip je pobjesnio, došao do Ksenije i lupao po vratima. Ona mu je otvorila, nakon čega su se potukli, a kada su ih susjedi pokušali rastaviti, par je izričito poručio kako će problem riješiti sami.



U svađi koja se odvijala u ponedjeljak navečer oko sedam sati, Ksenija je pokušala pobjeći nakon što ju je Filip izudarao, no on ju je na hodniku sustigao i upucao u glavu. Nakon toga se vratio u sobu, stavio pištolj u usta i povukao okidač.

Crnogorski maneken bio je deset godina mlađi od 33-godišnje Ksenije, koja je samo deset dana prije ovog tragičnog događaja demantirala navode o trudnoći. Za Filipa je nerijetko govorila kako je on njezina srodna duša i kako je "sudbina htjela da se njih dvoje spoje".
Net.hr