Užas u Srbiji: Zakopao vlastitu majku u garažu, supruga ga prijavila policiji

Srbija, pljačka benzinske crpke, bojan tomović, pokušaj samoubojstva, Speed, policija, teška prometna nesreća, pljačka, kladionica, pljačka konzuma, pljačka, kladionica, tuča, Mostar, prometna nesreća, MUP RS, pjesak, Rama, benzinska crpka

Anonimna je Beograđanka ovog tjedna otišla na policiju i ispričala im da je vidjela kako njen suprug u garaži kopa rupu, ali i da njegovu majku nije vidjela već danima. Objasnila im je kako njen suprug živi u kući s majkom u istom dvorištu kao i ona, koja živi u drugoj kući.

Policija je odmah reagirala, a u garaži su zaista pronašli zatrpanu rupu.

Beograđanin je odmah sve priznao, rekavši policiji da je njegova 84-godišnja majka umrla prirodnom smrću 11. listopada, a on ju je samo sahranio 20. listopada, piše Telegraf.

Policija trenutno provodi istragu te ekshumira tijelo starice kako bi utvrdili je li umrla prirodnom ili nasilnom smrću.

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolažu srbijanski mediji, 84-godišnjakinja je zaista umrla prirodnom smrću, a njen je sin beživotno tijelo zakopao u garaži u Dometijevoj ulici. Na to se navodno odlučio kako bi nastavio primati maminu mirovinu, prenose 24sata.