Utvrđen identitet muškarca koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Lukavca

stravična prometna nesreča, lukavac

Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac i županijski tužitelj završili su očevid na mjestu stravične prometne nesreće u mjestu Modrac, a u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Kako saznajemo, riječ je o 28-godišnjem muškarcu inicijala B.S. iz Lukavca.
Teška prometna nesreća dogodila se noćas 20 minuta poslije ponoći na dijelu magistralnog puta M-4, Tuzla - Doboj, u mjestu Modrac, a kako je za Klix.ba potvrdila glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanske županije (MUPTŽ) Amra Kapidžić, tom prilikom smrtno je stradao 28-godišnji B.S. iz Lukavca.

Kako saznajemo, on se nalazio u automobilu marke Golf, a istražitelji trenutno rade na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do direktnog kontakta s kamionom s priključnom prikolicom kojim je upravljao muškarac inicijala M.D.

M.D. je zadobio tjelesne ozlijede te je prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli iz kojeg je za Klix.ba rečeno da se nalazi u Klinici za kirurgiju i u stabilnom je zdravstvenom stanju.

Na dijelu magistralnog puta M-4, Tuzla - Doboj promet je bio obustavljen punih 12 sati zbog očevida, a nakon što su s mjesta događaja izuzeti svi materijalni dokazi i uklonjena vozila ponovo je uspostavljeno nesmetano odvijanje prometa.