Umro tijekom romantične prošnje u moru

21.09.2019

Da svaka priča nema sretan kraj, složila bi se i Kenesha Antoine, zaručnica tragično preminulog Stevena Webera koji je umro tijekom romantične prošnje u moru.

Zajedničko putovanje njihovih života trebalo im je zauvijek biti u sjećanju kao dan zaruka, a umjesto toga će ga Antoine pamtiti kao dan kada se zaručila i izgubila zaručnika.

Zaronio je s papirom na kojem je bila poruka za Antoine gdje izražava svoju ljubav prema njoj i moli ju da mu postane žena. "Ne mogu dovoljno dugo držati dah da ti opišem sve što volim na tebi", pisalo je, između ostalog, na pismu.

Poruku je prislonio na prozor sobe kućice na vodi u kojoj su bili smješteni na odmoru.

Sudeći prema objavi njegove djevojke, Weber se utopio nekoliko trenutaka nakon toga.

"Nisi uspio ni čuti moj odgovor. Da, da! Milijun puta: "Da"!

Najljepši dan naših života pretvorio se u najgori. Ovo je okrutan preokret. Samo nekoliko dana prije svoje smrti si mi rekao kako si vidio nekoliko ljudi oboljelih od raka i da je ovaj put jedinstvena avantura na kojoj si prije nego umreš", stoji u objavi od Keneshe Antoine.

Dodaje kako i dalje voli Stevena Webera te će, kaže, uvijek ga voljeti.

"Poznavajući Stevena kao ljubitelja crnog humora, on sigurno sada nekome prepričava kako je kraljevski zeznuo prosidbu i umro pokušavajući izvesti nešto posebno", stoji na kraju objave.

loading...