Ukraden pršut, pečenica, četiri kobasice i 5 kg smrznutog janjećeg mesa

26.02.2010

PU Grude jučer je zaprimila prijavu o krađi određene količine suhomesnatih proizvoda iz ostave koja se nalazi u sklopu stambene zgrade, koja se nalazi u Ulici dr. Franje Tuđmana u Grudama.

zvršenim očevidom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj na zasad neutvrđen način otključao vrata ostave te je prema navodima oštećene građanke, iz iste otuđio jedan svinjski pršut, jednu pečenicu, četiri kobasice i pet kg smrznutog janjećeg mesa. Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Radeći na suzbijanju krijumčarenja otuđenih vozila policijski službenici PU Grude došli su do operativnih saznanja da se motorno vozilo marke „VW Golf“ tip V, njemačkih registarskih oznaka, može dovesti u vezu s kaznenim djelom teške krađe. Nakon što su jučer u prijepodnevnim satima došli do saznanja da se navedeno vozilo kreće prema Ljubuškom policijski službenici PU Grude izvijestili su o tome PU Ljubuški. Policijski službenici PU Ljubuški zaustavili su navedeno vozilo u Ulici A. Šimića u Ljubuškom a istim je  upravljao 36-išnji muškarac sa šireg područja općine Ljubuški. Uz izdanu potvrdu vozilo je privremeno oduzeto te će se na istom izvršiti potrebna vještačenja. Daljnje istražne radnje su u tijeku.

mupzzh.ba/grude-online
Tagovi: mup krađa
loading...