Uhićen silovatelj 14-godišnjeg Mostarca

04.10.2010

Policija je malo prije svanuća uhitila 43-godišnjeg Sabahudina Gadžića iz Bugojna, osumnjičenog za brutalno silovanje 14-godišnjeg Mostarca.

Maloljetnik je s brojnim ozljedama smješten u bolnicu, a sumnjivac u pritvor MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.
Kako stoji u kaznenoj prijavi, taj obrtnik iz Bugojna preksinoć je namamio maloljetnika, kojega je od ranije poznavao, te pretukao i silovao u šumi pokraj trkačke staze u naselju Bijeli brijeg. Prethodno ga je tražio kod njegove majke u središtu grada, a sve pod izlikom da “zaradi koju marku” pomažući u nadničarenju. To očito nije bio prvi takav poziv jer je 43-godišnjak već bio stekao majčino povjerenje. Dječak se ubrzo pojavio na biciklu pa su obojica prvo otišla do njegova unajmljena stana u naselju Zalik pa onda na tzv. trimušu.

- Dječak se pokušao oduprijeti silovatelju, koji ga potom nemilosrdno istukao i seksualno napastovao. Zapomaganje nesretnog dječaka nitko nije čuo. Naposljetku je uspio pobjeći i čitav slučaj ispričati majci, koja je pozvala policiju. Maloljetnik ima ogrebotine i otekline oko očiju, na vratu te po drugim dijelovima tijela. Istragu vodi MUP, čiji inspektori su Bugojanca, uz kaznenu prijavu, predali dežurnoj tužiteljici, koja ga je saslušala i vratila u dodatni 24-satni pritvor, naveli su iz policije.

izvor:pogled.ba

loading...