Uhićen razbojnik i silovatelj u Bijeljini

Slučaj je policiji prijavio dežurni doktor sa odjeljenja Kirurgije Medicinskog centra Bijeljina, u koji je primljena silovana R.B., koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede, zbog kojih je zadržana na liječenju.

Operativnim radom na terenu utvrđeno je da je, 6.rujna, u ulici Karađorđevoj od strane S.N. izvršeno kazneno djelo silovanja nad R.B., u ranim večernjim satima.

Policija je došla do saznanja da je isti napadač, S.N., nakon toga, iste večeri oko 22 sata, fizički, s leđa, napao D.J., zatvorenom šakom više puta joj nanio ozljede u predjelu glave, a zatim je ugrizao za nadlakticu lijeve ruke i pokušavao joj otuđiti torbu.

Nadalje, nakon pola sata isti napadač je u ulici Cara Dušana u Bijeljini, pokušao nasilno otvoriti, odnosno otuđiti automobil ''fiat uno'' , nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu, saopćeno je iz CJB Bijeljina.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici CJB Bijeljina došli su do saznanja da postoje osnovi sumnje da je izvršitelj svih ovih kaznenih djela S.N. iz Bijeljine, koji je pronađen i lišen slobode.

Nakon završene kriminalističke obrade od policijskih službenika CJB Bijeljina, S.N. će biti predano u nadležnost Okružnog tužiteljstva u Bijeljini uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima razbojništvo u pokušaju i silovanje.

Fena