Ubojice Mladena Ambrožića predate Tužiteljstvu Sarajevske županije

uhićenje
... sarajevskom naselju Hrasno bejzbol-palicama brutalno pretukli Mladena Ambrožića (50) iz Rijeke, nastanjenog u Sarajevu, usljed čega je preminuo, predati su danas u nadležnost Županijskom tužiteljstvu u Sarajevu.

- Osumnjičeni, koji se terete za krivično djelo ubojstvo, bit će zadržani 24 sata. Nakon što ih sasluša postupajući tužitelj, odlučit će se o daljnjim mjerama - kazala nam je jučer Azra Bavčić, glasnogovornica Tužiteljstva Sarajevske županije.

U međuvremenu je Hamza Žujo, vještak medicinske struke, obavio obdukciju. U telefonskoj izjavi za Dnevni avaz rekao je da je Ambrožić zadobio više povreda po čitavom tijelu, ne precizirajući što je točan uzrok smrti.

Kako je već javljano, policajci su na mjestu događaja zatekli tragove krvi i oštećeno vozilo Golf 5, a ubrzo su ih liječnici obavijestili da se u stanu na trećem katu nalazi Ambrožić sa povredama glave i leđa. Nesretni čovjek preminuo je iste noći. Prema kazivanju susjeda, Ambrožić je bio narkoman, a mnogi su sumnjali da se bavio i dilanjem droge.

Omar Mehmedbašić, branitelj Hisenaja, kratko je potvrdio za Dnevni avaz da je njegov klijent saslušan, ali u ovoj fazi istrage nije želio iznositi više detalja u javnost.