Ubojica srbijanske manekenke na Facebooku najavio samoubojstvo

crna kronika, Vladislava Červenke, ubojstvo, maneknka, Facebook
Darijan Dača Musić za kojim se traga zbog sumnje da je nasmrt pretukao svoju djevojku, manekenku Vladislavu Červenko, čije je tijelo pronađeno u stanu u Novom Sadu oglasio se na svom Facebook profilu, javlja srpski Telegraf.

- Volim je! I tako mrtvu, hladnu i zgrčenu. Voljet ću je zauvijek više od sebe i svega! Voli i ona mene i dalje, mi smo nešto posebno vjerujte varala me s mnogima dok sam bio u zatvoru, priznala mi je to! To me pogodilo jer je ona moje sve, moje sve jeeeee!!!! Nisam htio da umre, nije to bio cilj!- napisao je na svom Facebook profilu i dodao '' mrzite me, imate i razlog, ja ću je opet voljeti!.''

Napisao je i da će počiniti samoubojstvo.

- Ne trebaju je anđeli čuvati kao što svi vi kažete. Ja ću si večeras pucati u glavu i napokon i idem čuvati moje jedino. Moje sve. Valjda je gore sve idealno i nema negativnih stvari koje su nam uništavale vezu.Napokon ljubavi, naši snovi će biti ostvareni , nema maštanja u prazno. Stižem ljubavi čekaj me, da te držim za ruku ako se gore nečeg uplašiš- napisao je, a u ostatku statusa izrazio je sućut njezinoj obitelji i svojoj majci.