Ubila se zbog ljubavi: Marijana Bego se bacila sa zgrade u New Yorku

...kojim je bila skoro 20 godina, Kedurom Ezarom (46).
Ubila se zbog ljubavi ili je motiv  bilo nešto drugo, tek vlasnica galerije Bego-Ezar na Madison Avenue u New Yorku Marija Bego (56), odlučila se na skok sa zgrade spomenute galerije ostavivši iza sebe oproštajno pismo na čitavih 100 stranica. Posljednje riječi, tj. pismo je nazvala "najromantičnijom pričom svih vremena"!

Prema priči koju je ostavila iza sebe na samoubojstvo se odlučila nakon kraha veze s poslovnom i emotivnim partnerom s kojim je bila skoro 20 godina, Kedurom Ezarom (46), kojeg kako je istakla nije "naučila da prestane da voli'', čak i godinama nakon što su raskinuli.

 

Posljednjih tjedana mučila se i sa dugovima, i konstatno razmišljala kako je njezin život dostigao tako nisku točku. Posljednja kap, zapravo, bila je to kada je Ezar ukinuo njeno zdravstveno osiguranje i kreditnu karticu, iako je ona tada imala polomljenu ruku i trebala je ići na razne terapije.

"Rekao joj je" Odlazi. Samo trošiš novac. Ne mogu te podnijeti, zato ili ćeš ti otići ili ću ja! "", Napisala je Marijana govoreći o sebi u trećem licu.

To ju je samo vodilo u sve veće stanje depresije, a neuzvraćena ljubav ju je praktično dovodila do ludila, a kada je uvidjela da se radovi u njenoj galeriji slabo prodaju, poslala je svoje pismo i ubila se.

Kurir.rs