Ubijen mladić, ubojica uhićen

policija
Sinoć oko 20 sati, IV PU je obavještena da je u mjestu Dejčići, općina Trnovo, došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom između K.S. iz Sarajeva i K.A. iz Trnova. Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su zatekli parkirani automobil marke renault clio, pored kojeg se nalazio povrijeđeni K.S.. Liječnici
Zavoda za hitnu medicinsku pomoć SŽ konstatirali su smrt K.S.(1986), priopćeno je iz MUP-a SŽ.

- U neposrednoj blizini mjesta događaja pronađen je i izuzet nož koji je najvjerojatnije korišten prilikom izvršenja spomenutog krivičnog djela. Tijelo preminulog je vozilom KJKP Pokop prevezeno u prosekturu Bare, gdje će se po nalogu tužitelja izvršiti obdukcija, naveli su iz MUP-a.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, noćas oko dva sati u ulici Nerkeza Smailagića, općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici su pronašli i uhitili K.A. (1985) i B.A. (1995) obojica iz Sarajeva. Nakon završene kriminalističke obrade K.A., će zbog postojanja sumnje da je počinio krivino djelo ubojstvo, uz izvješća o počinjenom krivičnom djelu biti predat na nadležnost županijskom tužitelju. B.A. će biti ispitana u svojstvu svjedoka, a zatim puštena.

Dnevnik.ba