U teškoj prometnoj nesreći poginule majka i kći (2), baka teško ozlijeđena

kutina, Nasilje u obitelji, dijete, udarac, zlostavljanje, ubojstvo, suđenje, fatalna viki, paljenje, Nasilje u obitelji, Zagreb, samoubojstvo, dijete, zadar, Pulska policija, prijetio smrću, ravnateljica škole, uhićenje, spolni odnos s djetetom, zakon RH, prava u romskoj zajednici, mlađi od 15 godina, prometna nesreća, pogibija, prometna nesreća, policija, tučnjava navijača, tučnjava, masovna tučnjava, nogomet, prometna nesreća, pogibija, Hrvatska, policija, pozivi, Petar Matić, Zagreb, Utrine , tajnica, Novac, Hercegovina, napad, Hrvatska
...oko 1 i 25 sati u Varaždinskoj ulici u mjestu Bartolovec nedaleko Varaždina. U prometnoj je nesreći teško ozlijeđena i 62-godišnja baka dvogodišnje djevojčice, odnosno majka poginule vozačice.

Majka i kći inače su bile austrijske državljanke, dok je baka bila s ludbreškog područja. Do tragične nesreće došlo je kada je 35-godišnja majka, koja je vozila u smjeru Ludbrega od Varaždina, u blagom lijevom zavoju u mjestu Bartolovec iz neutvrđenih razloga vozilom sletjela s ceste i prednjim dijelom vozila udarila u metalnu nadstrešnicu autobusnog stajališta, a nakon toga i u zid zgrade. Od težine ozljeda majka i dijete poginuli su na licu mjesta, a smrt su konstatirali djelatnici Zavoda za hitnu medicinu koji su izašli na mjesto događaja.

Za vrijeme trajanja očevida od 1 i 20 do 3 i 40 sati promet je naizmjenično propuštan po jednoj prometnoj traci.

Kako doznajemo u varaždinskoj Općoj bolnici, 62-godišnja baka je vrlo teško ozlijeđena i u ovim trenucima pripremaju je za hitnu operaciju obje slomljene natkoljenice.

- Višestruki prijelomi uvijek su vrlo ozbiljni i vezani su za životnu opasnost osobe - kratko su nam kazali u varaždinskoj Općoj bolnici dodavši kako se u ovom trenutku ne može sa sigurnošću reći kakav će biti ishod liječenja nesretne 62-godišnjakinje.

vecernji.hr