U Teksasu ubijena djevojka iz BiH

teksas, ubojstvo, bosanka, SAD, djevojka, ubojstvo
Policija još uvijek traga za osumnjičenim, kao i motivom svirepog ubojstva djevojke čije je tijelo pronađeno prošli tjedan u njenom domu u gradiću Fort Worth. Claudia Hidić je imala jednu prostrijelnu ranu glave. Forenzičari su nakon obdukcije i preliminarnih rezultata istrage zaključili kako se radi o ubojstvu.

Muškarac, koji je pozvao Hitnu pomoć u 18:00 sati, čiji identitet policija nije otkrila, pronašao je beživotno tijelo iza svoje kuće, izvještava FoxNews. Muškarac je izjavio policijskim službenicima kako nije poznavao Claudiju i prestao je govoriti o cijelom slučaju jer, u ovom trenutku, on nije osumnjičen za ubistvo.

Hidić je Bosanka, koja je u SAD došla iz Njemačke, ove je godine završila srednju školu Trinity u Eulessu. Claudijini udomitelji, Jim i Sue Scionka, su za navedenu televiziju ovu mladu Bosanku opisali kao djevojku čiji je san bio da završi fakultet i postane glumica.

"Ako imate imalo srca... Ako znate nešto o ovoj situaciji, molim vas da javite nadležnim organima", kazao je Jim Scionka.

Policija je blokirala sve prilaze kući kako bi pronašli dokaze o ubojstvu.

"Još uvijek razgovaramo sa svjedocima, obitelji i prijateljima. Proveli smo sate u potrazi za nekim odgovorima. Treba nam određeno vrijeme da obradimo sve dokaze", kazao je glasnogovornik policije.