U sudaru dvaju biciklista žena teško ozlijeđena

namještanje utakmica, silovanje, pljačka, tučnjava, prometna nesreća, droga, Sipa, krađa, napad, novinar, ubojstvo, Orašje, pucnjava, pucnjava, ranjavanje, Sarajevo, nk šibenik, pekara, krađa, Međugorje, glamoč, pokušaj ubojstva, prometna nesreća, kobilovača, samoubojstvo, opine, prometna nesreća, potpolje, Livno, kosturnica, maloljetnici, Tomislavgrad, prometna nesreća, MUP HBŽ, prometna nesreća, žepče, pogibija, Drniš, prometna nesreća, ubojstvo, profesorica, Zagreb, policijska uprava, Mostar, policija, zapaljeno vozilo, prometna nesreća, Čapljina, ubojstvo, samoubojstvo, Ljubuški, prekršaj, kazna, Imotski, svekrva, otrov, heroin, šverc, karlovac, Posušje, krađa, zlato, Buna, sudar, prometna nesreća, drvar, Kupres, MUP HBŽ, prometna nesreća, Sarajevo, Mostar, pljačka, provala, Mostar, prometna nesreća, prometna nesreća, Slavonija, ubojstvo, Zagreb, prometna nesreća, pogibija, Metković, prometna nesreća, prometna nesreća, stravično, Kutjevo, prometna nesreća, Zagreb, s
Biciklirala je nogostupom i prelazila cestu preko "zebre", a da nije propustila sva vozila. U prednji kotač njezina bicikla udario je drugi biciklist koji je s kružnog toka skretao u Srijemsku ulicu. Vozačica je pala i teško se ozlijedila.

Policija apelira na bicikliste, čija je sezona upravo počela, da se pridržavaju prometnih propisa. Gdje god je ima, moraju se voziti biciklističkom stazom, a ne nogostupom.

- Nužno je da poštuju svjetla na semaforu i ne voze u zabranjenom smjeru, kao ni pod utjecajem alkohola - ističu u PU osječko-baranjskoj. Noću obavezno moraju upaliti svjetla i nositi reflektirajući prsluk. Voze li preko "zebre", prijeti im kazna od 500 kuna.

Jedan je biciklist lani poginuo, 17 ih je teško, a 35 lakše ozlijeđeno na osječkim cestama lani, u 64 prometne nesreće. Počinili su i ukupno 2185 prometnih prekršaja. Crne brojke već se bilježe i u ovoj godini. Poginula je jedna osoba, četiri su teško, a tri lakše ozlijeđene u ukupno osam nesreća. Evidentiran je 331 prekršaj biciklista.

vecernji list