U stanu otkrivena kućna plantaža 'trave'

trgovina drogom, marihuana, skunka, Kanabis, Inicijativu za referendum, uživanje marihuane, marihuana, Kanabis, marihuana, Dan kanabisa, marihuana, uzgajalište trave, indijska konoplja, marihuana, ljekovitost
Tamo je u 'teglama' pronađeno čak 56 stabljika indijske konoplje visine od 10 do 100 centimetara, a za uzgoj marihuane namijenjene prodaji policija sumnjiči 37-godišnjaka, 41-godišnjaka i 51-godišnjaka, koji su ih uzgajali od svibnja ove godine.

Kućno uzgajalište 'trave' nalazilo se u stanu jednog od uhićenih, a policiju je do bogatog ulove dovelo prošlotjedno uhićenje Riječanina kod kojeg je pronađeno 55 grama marihuane.

Po dovršenom kriminalističkom istrživanju trojica prijavljenih počinitelja predana su pritvorskom nadzorniku te se prijavljuju za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policajci su jučer veću količinu marihuane zaplijenili i graničnom prijelazu Pasjak .Tamo je paket s čak 939 grama marihuane nanjušio policijski pas Luring.

Vozilom riječkih registarskih oznaka upravljalo je 31-godišnjak nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je također uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Hina