U prevrtanju auta mladić poginuo, dvojica tinejdžera u bolnici

Jedna osoba je poginula, a dvije su ozlijeđene, u prometnoj nesreći koja se dogodila...

...u subotu rano ujutro oko 3,05 sati na izlasku iz mjesta Kloštra Podravskoga u smjeru Kladara (državna cesta D-2, Podravska magistrala), priopćila je Policijska uprava (PU) koprivničko-križevačka.

Do prometne nesreće došlo je kada je osobni automobil izletio s ceste u putni jarak i prevrnuo se. Jedna osoba je poginula, a dvije su zadobile tjelesne ozljede, te su prevezene u Opću bolnicu Koprivnica.

Kako javlja Podravski.hr, do nesreće je došlo kad je vozač ford escorta, 18-godišnjak iz Kalinovca, zahvatio bankinu i sletio s ceste u putni jarak. S njim u autu bila još tri mladića, dva 18-godišnjaka koji su s ozljedama prebačeni u koprivničku bolnicu, te 23-godišnji David G. iz Virja koji je, nažalost, na mjestu poginuo.

Vozač je samo lakše ozlijeđen i njemu nije bila potrebna liječnička pomoć. Kako se doznaje, mladi vozač kasnije je napuhao čak 1,78 promila alkohola, a policija ga je uhitila.

Obitelj i prijatelji poginulog Davida s nevjericom i šokom primili su vijest o tragediji.

- Jučer smo bili na piću i ne mogu vjerovati da ga više nikad neću vidjeti. Rekao je da navečer ide u disco u Pitomaču s prijateljem iz Kalinovca, a huda sudbina učinila je svoje i sad smo ga zauvijek izgubili - jecajući za Podravski.hr kaže prijatelj preminulog Davida.

Promet je zbog očevida tekao naizmjenično jednim prometnim trakom uz regulaciju policije.

Jutarnji list

15.09.2018 u 13:08