U parkiranom automobilu pronađena tijela dvojice muškaraca

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje

Leševi su pronađeni u automobilu zagrebačke registracije na parkiralištu u Ulici Horvaćanski zavoj nedaleko od Kineziološkog fakulteta. Točnije, kako piše Jutarnji list, riječ je o parkiralištu između Studentskog doma Stjepan Radić i Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Prema prvim informacijama, u automobilu su pronađeni tragovi koji ukazuju da je riječ o nasilnoj smrti.

Leševe je u parkiranom automobilu uočio slučajni prolaznik. On je oko 23 sata obavijestio policiju, a na mjesto zločina ubrzo je došao i istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda koji vodi očevid.

Identitet dvojice muškaraca policija još nije utvrdila, a za sada je poznato tek da je jedan od njih bio stariji, a drugi srednjih godina.

Jutarnji također piše da je jedan od studentata iz obližnjeg doma izjavio kako je na Facebook profilu jednog od svojih prijatelja iz doma vidio status u kojem se tvrdi da se dogodilo ubojstvo.

Muškarci su pronađeni u plavom autu marke Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka. Prema onom što se moglo vidjeti izvan područja omeđenog policijskim trakama, nijedno staklo na automobilu nije oštećeno.

Istražitelji su pored automobila podigli šator za forenzički pregled. U njega su prvo prenijeli leš pronađen na vozačkom sjedalu. Drugi je zatečen na suvozačkom sjedalu.

Policija je tijekom noći ogradila cijelo područje i zatvorila cestu koja spaja Horvaćanski zavoj i Jarunsku cestu kojom se dolazi na parkiralište. Kako bi polaciji olakšali posao, u istragu su se uključili i vatrogasci koji su reflektorima osvjetljavali mjesto istrage.

Hina