U Mostaru uhićene četiri osobe zbog posjedovanja droge

policija, Mostar, diler, Mostar, djeca, krađa, Mostar, policija, mito, uhićenja, droga, policija, diler, Ilići, lakša prometna nesreca, policija, mediji, Zakon, zoran petković, krađe, Mostar

U zadnja 24 sata policajci su na dvije lokacije u Mostaru uhitili osobe kod kojih je pronađena droga.

-12.09.2019.godine, oko 12,30 sati, u ul.M.Budaka, na parking prostoru u neposrednoj blizini poduzeća Žitopromet, pripadnici Sektora krim. policije MUP-a HNž/K su zatekli dvije osobe D.N.(2002) i R.I.(2002), obadvojica iz Mostara. Tom prilikom od istih je oduzet jedan omot sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Upoznat tužitelj – navodi se u jutrošnjoj informaciji iz MUP-a HNŽ.

Drugi je slučaj zabilježen u ul. M.Balorde.

-12.09.2019.godine, oko 15,45 sati, vršeći redoviti obilazak grada, patrola policije je u ul. M.Balorde u Mostaru legitimirala dvije osobe, S.K.(1995) i M.T.(1997). Tom prilikom S.K. je dobrovoljno predao jednu bijelu prozirnu vrećicu sa praškastim sadržajem koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, kao i foliju u kojoj se, po izjavi navedenog, nalazi praškastva tvar heroin, a M.T. je dobrovoljno predao kutijicu od šibica u kojoj se nalazila suha zeljastva tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Isti su lišeni slobode, a o svemu je upoznat tužitelj – priopćili su jutros iz MUP-a HNŽ.