U Mostaru pedofil bludničio nad djevojčicom

pedofilija, kastracija, bludne radnje, pedofilija, bludničenje, seks sa maloljetnicom, zatvor, pornografija, pedofilija, pedofil, silovanje, pedofil, Livno, pritvor, kastracija, pedofil, Livno, pekar, pedofil, Livno, samozadovoljavanje, bijeg, pedofil, Sarajevo, skandal, Srbija, škola, bludničenje, Livno, zlostavljanje, policija, pedofil, Ljubuški, uhićenje, manijak, Mostar, sjeverni logor, seks, škola, pedofil, djevojčica, Dalmacija

Monstruozan čin bludničenja nad 2,6-godišnjom djevojčicom iz jednog mostarskog južnog naselja dogodio se pred očima šokiranog roditelja, koji je, umjesto fizičkog obračuna, smogao snage suzdržati se te policiji prijaviti 56-godišnjeg sumještanina J.P. (redakciji poznat identitet, ali s ciljem zaštite žrtve policija je samo potvrdila osumnjičenikove inicijale, nap.a.), umirovljenog prognanika iz Teslića i obiteljskog čovjeka.

- Ne znam što mi je bilo, to nikada ranije nisam radio!- pokušao se pravdati policajcima koji su ga došli uhititi, priznajući svoj oralni čin. Čitavo prognaničko naselje se našlo u šoku, osobito roditelji kojima je njegova supruga povremeno čuvala djecu, i to djecu starosti do pet godina. Kako nam govore uznemireni mještani, otac je u jednom trenutku subotnjeg poslijepodneva primijetio da djevojčice nema na vidiku pa ju je pošao tražiti te je za kratko vrijeme iza jedne kuće u naselju zatekao užasan prizor. Vrisnuo je i uplakanu djevojčicu uzeo u naručje.

U posljednji trenutak je spasio svoje dijete pred razvratnim 56-godišnjim pedofilom, dojučerašnjim kućnim prijateljem, koji je samo spustio glavu i gledao u tlo te sve naknadno priznao. Nakon 24-satne kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Mostar, jučer je saslušan pred istražnom županijskom tužiteljicom koja će odlučiti o traženju jednomjesečnog pritvora.

Prema svemu sudeći, pedofil bi se trebao naći iza rešetaka Kazneno-popravnog zavoda Mostar. Očekuje ga do osam godina zatvora, koliko je zakonom zapriječena kazna za bludnika. Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičeni ovdašnjoj policiji ranije nije bio poznat kao kazneni počinitelj, a kako kažu u teslićkoj policiji, odakle je došao za vrijeme rata, iz Mostara su dobili žurnu brzojavku i trenutačno vrše provjere o ovom na djelu otkrivenom monstrumu.

- Dovoljno vam ga je vidjeti pa će vam sve biti jasno. To je jedan debil. Idiot! Vjerujte, svi smo u nevjerici i izvan sebe. Žalosno je što nam se ovo događa, pa danas čovjek ne može nikome vjerovati. I njegovi bi ga se nakon ovoga najradije odrekli. Nije ni njima lako živjeti s tom spoznajom - ponavljali su sumještani govoreći da bi bludnika, iako je i sam otac i djed, trebalo staviti na stup srama.

vecernji list