U kotlovnici se objesio 63-godišnji umirovljenik

stop policija

... Babunovićima kod Srebrenika izvršio samoubojstvo vješanjem. Kako se doznaje, iako je bio nepokretan, T. J. je u invalidskim kolicima dok se njegov sin tuširao u kupatilu, otišao do kotlovnice u blizini kuće.

Iznutra je zabarikadirao vrata, a potom prebacio uže preko jedne od cijevi centralnog grijanja te vješanjem sebi prekratio život. Samo nekoliko minuta poslije pronašao ga je prvi susjed, koji je iz svog dvorišta uočio kako T. J. ulazi u kotlovnicu te je, ne sluteći ništa, krenuo za njim kako bi, kao i svakog dana, porazgovarali.

Naišao je na zabarikadirana vrata, a nakon što je uspio provaliti, šokirao se prizorom koji je zatekao. Ubrzo mu je skinuo uže, ali je 63-godišnjak, nažalost, već bio mrtav.

Nesretni čovjek je prije više od 20 godina imao tešku nesreću na radu u Austriji, od čijih je posljedica ostao trajno prikovan za invalidska kolica. Primao je, za bh. prilike, izuzetno visoku austrijsku mirovinu, a živio je skladno u obiteljskoj kući sa sinom i snahom.

Posljednjih dana se po njegovom ponašanju ničim nije moglo naslutiti da će sebi oduzeti život. Početkom ove godine, iznenada mu je preminula supruga tako da bi to, kako se pretpostavlja, mogao biti jedini razlog koji ga je naveo da sebi oduzme život.

O slučaju je obaviješten dežurni županijski tužitelj, a očevid su obavili pripadnici Odjela kriminalističke policije Policijske postaje Srebrenik.