U Brčkom uhićen osumnjičeni za brutalno ubojstvo srbijanske pjevačice

Brčko, uhićenje, ubojstvo
...kojega srbijanska policija traži zbog sumnje da je u Beogradu ubio pjevačicu Jelenu Marjanović, potvrdili su iz policije i Službe za poslove sa strancima BiH.

"On je uhićen i priveden u policiju nakon čega je nad njim izvršena kriminalistička obrada", rekao je glasnogovornik Policije Brčko Distrikta Halid Emkić.

Pojasnio je kako je Rojko uhićen u brčanskom naselju Grbavica, a nakon ispitivanja je predan Službi za poslove sa strancima BiH.

Osumnjičeni Rojko, koji je u bijegu nakon brutalnog ubojstva srbijanske pjevačice, predan je Službi za poslove sa strancima nakon čega će biti odveden u Imigracijski centar BiH.

Za njim srbijanske vlasti nisu raspisale tjeralicu, nego je uhićen na temelju medijskih navoda, naveli su iz Službe za poslove sa strancima.

Nebojša Rojko zvani Vihor je pobjegao kada je policija upala u njegov dom, koji se nalazi u naselju Crvenka u Beogradu, samo nekoliko stotina metara od mjesta gdje je ubijena Jelena Marjanović.

Od tog trenutka srbijanska policija intezivno traga za njim. Nesretna pjevačica je ubijena na jednome nasipu u Beogradu a ubojica joj je, prema navodima srbijanskih medija, smrskao glavu bejzbol palicom.