U Beogradu prostitutka zarazila šest dječaka virusom HIV?!

prostitucija
Ova žena je organizirala grupu od šest dječaka koji su morali za seks da joj plate prosjačenjem, piše Telegraf.

Prijava žene

Naime, otkriveno je da im je tijekom odnosa prenijela virus HIV, odnosno da ih je zarazila hepatitisom C, i dječaci, uzrasta od 12 do 15 godina su sada na liječenju. Sumnja se da im je izolovan i HIV, ali se takav podatak još ne objavljuje službeno.

Vesni M. je potvrđeno prisustvo oba virusa, i ona je na liječenju.

- O drami koja se odvijala nedaleko od centra grada sasvim slučajno se saznalo. Jedna žena je prijavila da stalno viđa neko dijete po Zvezdarskoj šumi i da sumnja da je oteto. Kroz nekoliko dana je prijavila da ima još djece, neka su bijele, a neka tamne puti - kazao je novinarima izvor blizak istrazi.

Patrola zvezdarske policije je krenula da vidi šta se dešava, tamo su otkrili Vesnu i dječake i jezivu priču. Nejasno je pod kojim okolnostima je ona stupila u kontakt sa djecom.

Imala makroa

Bila je priča da su kidnapovani, ali to nije točno. Riječ je o dječacima iz razorenih obitelji, koji se lako vezuju za ljude. Ona ih je navodila na seks, a pošto nisu imali da joj plate, ona ih je tjerala da prose i daju joj novac. Sada su bolesni.

Tijekom istrage utvrđeno je da su četvorica dječaka iz Beograda, a po jedan iz Čačka i Valjeva. Vesna nije radila sama, imala je makroa za kojim sada policija traga. Ovim slučajem se bavi i tužiteljstvo. Ona tvrdi da nije znala da je bolesna, ali sumnja se da laže.

U tijeku je istraga kako bi se utvrdilo da li je Vesna namjerno imala spolne odnose sa dječacima, kako bi im prenijela virus. Koliko je ona zarazila ljudi, još se utvrđuje jer tijekom odnosa nije koristila zaštitu.